Kávéink

A Pascucci szakemberei jól tudják, hogy a nyersanyag – vagyis a kávébab – kiválogatása az alapja az igazán jó kávék alkotásának. A labori elemzések, melyeket mezőgazdász technikusok végeznek, garantálják a nyers kávé minőségét. Az osztályozást követi a kávékeverékek készítése – a keveréknek néhány nap pihenésre van szüksége, amíg minden kávéösszetevő együtt tud “lélegezni” és a minőségük keveredni tud egymással- majd az egész folyamat egyik legkényesebb része következik, a pörkölés! A pörkölés nem egyszerű munkafázis: komoly szakértelmet igénylő művészet, olyan szaktudást igényel, mely ötvözi a többgenerációs tapasztalatot, és napjaink komputerizált technológiáját. Az állandó, és kiváló minőség szem előtt tartása végett a Pascucci saját szabadalmat fejlesztett ki, mely az ideális pörkölést hivatott biztosítani. A hagyomány szerint a megpörkölt szemeket hallgatni kell. A kávé a pörkölés alatt állandó pattogó hangokat ad, melyek időtől és színtől függően változnak, ezek megfigyelésével érhető el a legjobb minőség. Ez a szabadalom tehát számítógépek segítségével figyeli a kiadott pattogó hangokat a pörkölés ideje alatt. A pörkölés után a kávé tárlósilókba kerül, majd a termék frissességének megőrzése szempontjából alapvető fontosságú csomagolás következik. Ezt követően indul végső útjára, a kávészerető fogyasztókhoz. Mint a fentiekből is látható, egy minőségi kávékeverék elkészítése rengeteg munkát, törődést, sok tapasztalatot, s persze, a tökéletességre való folytonos törekvést követel – mindezt garantálja a Pascucci márkanév.
Caffe ristretto600
Caffe Espresso mild600
Caffe Lungo600
Caffe Doppio1050
Espreso machiato620
Espreso doppio machiato1050
Caffe espresso con panna700
Caffe lungo con panna850
Latte machiato950
Cappucciono790
Montebianco820
Montebianco Caramel850
Paspuccio1090
Cappucciono Argentino1090
Gianduio1300
Melange1190
Ice Coffe1290
Affogato1090
Ír kávé1950

Áraink tartalmazzák az áfát