
Kávé és desszert
A Pascucci szakemberei jól tudják, hogy a nyersanyag – vagyis a kávébab – kiválogatása az alapja az igazán jó kávék alkotásának. A labori elemzések, melyeket mezőgazdász technikusok végeznek, garantálják a nyers kávé minőségét.
Az osztályozást követi a kávékeverékek készítése – a keveréknek néhány nap pihenésre van szüksége, amíg minden kávéösszetevő együtt tud “lélegezni” és a minőségük keveredni tud egymással- majd az egész folyamat egyik legkényesebb része következik, a pörkölés!
A pörkölés nem egyszerű munkafázis: komoly szakértelmet igénylő művészet, olyan szaktudást igényel, mely ötvözi a többgenerációs tapasztalatot, és napjaink komputerizált technológiáját. Az állandó, és kiváló minőség szem előtt tartása végett a Pascucci saját szabadalmat fejlesztett ki, mely az ideális pörkölést hivatott biztosítani. A hagyomány szerint a megpörkölt szemeket hallgatni kell. A kávé a pörkölés alatt állandó pattogó hangokat ad, melyek időtől és színtől függően változnak, ezek megfigyelésével érhető el a legjobb minőség. Ez a szabadalom tehát számítógépek segítségével figyeli a kiadott pattogó hangokat a pörkölés ideje alatt.
A pörkölés után a kávé tárlósilókba kerül, majd a termék frissességének megőrzése szempontjából alapvető fontosságú csomagolás következik. Ezt követően indul végső útjára, a kávészerető fogyasztókhoz.
Mint a fentiekből is látható, egy minőségi kávékeverék elkészítése rengeteg munkát, törődést, sok tapasztalatot, s persze, a tökéletességre való folytonos törekvést követel – mindezt garantálja a Pascucci márkanév.
Caffe Ristretto | 690 |
Caffe Espresso | 690 |
Caffe Lungo | 750 |
Caffe Doppio | 1290 |
Caffe Americano | 750 |
Caffe Espresso Macchiato | 750 |
Caffe Espresso Con Panna | 850 |
Caffe Lungo Con Panna | 890 |
Caffe Cappuccino | 950 |
Latte Macchiato | 1090 |
Flat White | 1090 |
Caffe Cortado | 990 |
Gianduio | 1550 |
Melange | 1550 |
Espresso Tonic | 1390 |
Jameson Irish Coffee | 2090 |
Iced Coffee | 1050 |
DESSZERTEK
Brownie fagylalttal | 1690 |
Magyaros süteményválogatás | 1790 |
Sajttorta eperrel | 1590 |
Nonloso palacsinta | 2590 |
Császármorzsa | 1790 |
Fagylaltdesszert – többféle ízesítésben | 1690 |
Áraink tartalmazzák az áfát